Mitt val, ditt val?

I år som for to år sidan oppmodar eg deg om å stemma på eit parti som har eit restriktivt syn på bygging i strandsona. Vil du at våre barnebarn, oldebarn, tippoldebarn skal ha same høve til å vandra langs strender og svaberg som me har i dag, må du vera med og stoppa utbyggingskåte politikarar no! Har me mykje kystlinje å ta av, seier du? Bruk augo godt neste gong du køyrer Kvinnherad på langs, gjerne på Halsnøy òg. Det er utruleg mykje folk i Kvinnherad som har bruk for naust etter kvart, mest så ein skulle tru at fiskaryrket er på full fart inn att! Godt val!

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s