god jul, i glede og sorg

God jul, helsar vi, ein fin skikk som fortel om omtanke for kvarandre. Det blir ikkje alltid god jul for alle, av mange ulike grunnar. I dag går tankane mine til dei som har ein eller ei for lite å feira jul med. Akkurat i dag for 19 år sidane måtte vi gå til grava med ein liten nyfødd son. Eg var overtydd om at eg aldri meir kom til å bli glad, iallefall ikkje i jula. Likevel var det godt å kjenna at vener og bygdefolk brydde seg, tok deg i handa og ønskte deg god jul trass alt. Åra går, såra lækjest, minna er att. I dag går vi på grava med krans og lys, og minnest vakre vesleguten vår.

Eg helsar alle god jul, og vonar du får feira slik du ønskjer.

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s