GODT NYTT ÅR!

– og godt nytt turår, anten du skal kort eller langt! Mine turar går for det meste i nærmiljøet, og her ligg mange uoppdaga turmulighetar og ventar. Halsnøy ligg rett utanfor stovevindauga mitt, men er «nytt terreng» for meg. Det skal eg gjera noko med i året som kjem. Har alt starta med tur til Toftåsen, ein nytelse i grøn vinter:Grøne, små vestlandsbakkar omringa av skog og spennande hidlarar.Flate bakkar finst knapt i dette området.Mykje himmel over Halsnøy, lyset blir spesielt fint.Ikkje så mange og lange motbakkar på øya, her har ein god hjelpar likevel vore i sving. Då er det berre å seia GOD TUR inn i det nye året!

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s