Gråvêrstur til Gråskallen

«Vera med på tur t Gråskallen?» let sms-en frå naboen i dag føremiddag. Regntjukke skybankar låg i vest, men me let det stå til. Turen gjekk via Onarheimslio på glatt og vått føre, men desse konene har vore ute før og er enno mjuke i steget 😉Kvilebenk, dersom det ikkje hadde vore så vått.Det var heller dårlig sikt på toppen, og turen gjekk raskt nedover i retning Langgåt.Vakkert, på eit høgdedrag nedanfor Gråskallen ligg ei pittelita jakthytte,  høveleg til ein tørr pause.Endeleg kom sola fram eit øyeblikk, og strødde gull over Bogsnes-neset og Husnesfjorden.

One thought on “Gråvêrstur til Gråskallen

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s