kunsten å vera tolmodig

Ein vestlending er vane med vatn, mykje vatn. Gjennom ein vinter i vest vert du bydd vatn i mange former: vassrett, loddrett, regn,  is, snø, vadlasletta, helst alle former på kort tid, dvs nokre timar. På denne tida av året er det at eg tek til å bli litt utolmodig og lei vatn. Eg veit at eg må tola mykje vatn enno før «rogn i blomar står», men eg kan no alltid drøyma og lengta  framover mot vår; gle meg til alt som skal bløma, t.d. Are sitt «rhododenron-arboret» som dagens bilete er frå.

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s