Bjellandsneset på nytt

Eg har teke deg med på bloggtur til Bjellandsneset før, og gjer det igjen. Denne gongen sett gjennom augo til mannen i huset. Området er så pass stort at du kan gå «nye» turar mange gonger før du går opp att i gamle spor.Turen startar på enden av Bjellandsneset, bak i skoddehavet ligg Huglo og Tysneslandet.Dette gullet har me mykje av.Krabbahopen ytst i Åskesvikjo, fredeleg badeplass.Kretevikjo med Kreteviks-tongjen ligg lenger inn i Åskesvikjo, fin plass å leggja til med båten, badeplass for symjedyktige. Desse stadene kan du nå frå båt og til fots. Sjekk heimesida til «Turstiar på Sunde» så finn du turomtale og kart.

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s