Ulvanåso 2012

I dag var det tid for skitur til Ulvanåso.Medan skodda låg tett i dalen under oss, kunne me klatra lett opp i solskinet. Ja, eg smiler heile vegen (nesten). Dette er den årlege helsetesten på at hjarta held 😉Utsynet til baksida av ei anna kjempe, Englafjell. Ho vender solsida mot Husnesfjorden, skuggesida mot Uskedalen, eller kanskje uskedelingen vil seia noko anna?Under stor, blå himmel vert me små maur, kravlande oppover.Høgeteen med Geitadalstind og Vesletind bak. Og grunnen til at min tur alltid må stoppa 15 – 20 min unna målet. For her er det altfor mykje laus luft og blått på begge sider av løypa, kvalme og skjelving får overtaket og eg snur skina heimatt. Men eg seier at eg har vore på Ulvanåso likevel!

2 thoughts on “Ulvanåso 2012

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s