«Moffen» sin hage

Eg bur i ein gammal (sviger)bestefarshage. Kvar vår kjem denne hagen med gamle løkblomar i hopetal. Moffen må ha vore glad i blomar og tre, for vidare utetter våren og sommaren blømer liljekonvall og kantkonvall, nellikroser og prestegardsroser. Nokre av desse har eg flytta på, men dei kjem like fint tilbake, heilt tydeleg at gamle planter toler mykje. Ein gong i ungdommen var eg gjest hos Moffen, fekk servert kaffi og vaflar ute mellom ripsbuskane. Den gongen tenkte eg: Her i denne hagen var det godt å vera. Ikkje visste eg då at mange år seinare skulle eg få bu i nett den hagen :

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s