alle fugler små

«Å, det går ikkje an å sova når dei der fuglane bråkar sånn utanfor,» ungdommen i huset står opp lengje før kl. 12 på ein fridag, heilt uvanleg.Bokfinken er tilbake, og det er tydeleg at enkelte er meir populære enn andre i flokken. Denne ser ut til å vera kongen.I matfatet er grønfinken sjef. Med vake blikk og nådelaust nebb passar han på å få fyllt magen sin.Men det hender at ein og annan liten luring, som grønsisiken her, nyttar høvet til å få seg ein matbit medan sjefen er oppteken på anna hald.

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s