ORSAK, 1.MAI!

Orsak, 1.mai, for at eg brukar dagen med hakka og greip, på dagen der reiskapar skulle kvila. Men du skjønar, her kom slik ei sjeldan, varm sol, så eg berre MÅTTE….Og små-stemoren ventar så inderleg på meir jord rundt røtene, så  orsak, 1.mai, eg berre MÅTTE….Men flagget har eg fått opp, så får eg gle meg over at andre framleis feirar dagen med parolar og tog, medan eg berre MÅTTE…….

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s