til lukka med dagen, folk og dyr!

Eg likar 17.mai, så i dag la eg ut i tog, saman med bygdefolket, eller dei «rare dyra på Sunde» som me har blitt kalla av (ein foruretta) gjestelakseoppdrettar Gerhard Alsaker. Eg likar meg i «dyreflokken» på ein 17.mai, om det regnar, bles eller skin sol, her stiller bygda like trufast opp. Tradisjonen med betasuppa, kaker og kaffi i gymsalen etter tale, song og musikk, held seg like levande i nye generasjonar. Jau, på 17.mai trykkjer eg «Lik dette»!

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s