Handskrift

I dag går turen min tilbake i minne. Mammo mi var glad i å baka, i huset vårt var det (nesten) alltid kaker av eit eller anna slag. Ho lét etter seg fullt av oppskrifter, anten handskrivne eller utklypp. Å ha desse handskrivne sidene i si eiga, er som å ha litt av den som er borte hos seg. Handskrifta er ein del av personlegdommen vår, unik.handskriftMellom mykje anna, bygde far min båtar. Han førde timane i ei notisbok, og måtte vera stø i multiplikasjonsalgoritmen. Handskrifta vekkjer gode minne. Men kva skal det bli av handskriftminne etter oss, som snart berre kommuniserer via tekniske duppedittar?handskrift

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s