vinter versus vår og sommar

Eg har lovprist den kalde vinteren i mange veker no, men i dag, når kulingen piskar Kvinnhersfjorden kvit, lengtar eg etter vår og sommar. No har eg fått nok vinter for min del, vil eg ha meir snø, kan eg ta turen til fjells. No kjenner eg at båtlivet kallar, og draumen om sommarmenyar begynnar å ta form.

Vetle Kvanndalsnuten
Vetle Kvanndalsnuten
Vetlehamn innafor Øykjneset
Vetlehamn innafor Øykjaneset
Sommargodt frå hagen
Sommargodt frå hagen

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s