på gamle (hytte)tomter

I dag gjekk turen inn i granskogen på Opsanger, der «Turstiar på Sunde» har merkt ei løype. Går du vidare innover stiane, kjem du til Øspevik, der svigerbestefar Tor sette opp ei hytte tidleg på 1950-talet. Hytta har vore mykje i bruk, men ikkje dei siste 10-åra. Like fullt er dette ein idyll med varm solbakke og jublande fuglakvitter.inn granskogenhytto I sjøkanten nedanfor, ligg ei vakker rullesteinstrand.strandoOg her har me kanskje sete som nye kjærastar.kjærastebenkEinkvan har tenkt på nye generasjonar med fuglar og sett opp rikeleg med  fuglakassar. til leigetil leigekom innomtil leige her ogledig hus

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s