innedag

verstasjon på knausenfakta svart på kvitt(gult)Vêrstasjonen melder om regn og vind, me kan ved sjølvsyn konstantera at det stemmer! Ikkje at eg brukar vera så redd for væta, men i dag……………………."ta en potet"….passar det veldig godt å brodda poteter, for dei er meir enn klare til å formeira seg.sol i gårDessutan var det sol i går, og NOKON kosa seg på terrassen, så eg trur eg ventar med utelivet til stolane har tørka og vindmålaren står meir i ro 😉

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s