lavt skydekke over Tysnes

Sist søndag steig eg i land på Tysnes, dette løyndomsfulle landet som låg på «hi sio» av fjorden og lokka då eg var barn. Eg kunne sitja lenge på trappahedlo og studera hus, skog og fjellformene der borte, kanskje lurte eg meg til med kikkert òg. Tidlegare har eg berre vore langs vegane på Tysnes, denne gongen gjekk turen til skogs.BildeVakrare grøne lauvskoglier skal du leita lengje etter.BildeOpnare landskap med myrar og vatn møtte oss på vegen mot Tysnessåta.BildeBildeDenne gongen gjekk ikkje turen til topps, det tar vi ein annan gong. I staden venta det oss ei blid mottaking på Håheim gard med 3 rettars middag og venleg atmosfære. Til og med på do kjende du deg ytterst velkommen.BildeOg i horisonten nokre steinkast unna, står Sunnhordlands nye landemerkje, vindmøllene på Fitjarfjellet.Bilde

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s