sjømannsblod

Bestefar min var sjømann, far min var sjømann, fleire av søskena mine var sjømenn, onklar var sjømenn, og eg elskar båtliv om sommaren. Rett nok går ikkje mine reiser SÅ langt som deira, men det må vera noko i blodet, ja.BildeÅ finna seg ei lun vik blir eg aldri lei av.BildeStrendene eg har besøkt mange gonger før, blir «nye» kvar sommar.BildeI mang ei vik finn du spor av kvardagsliv. Ein gong stod her ei nothengja, no står berre murane att, vakre og solide, bygde for å tola ei uvêrsnatt og to.BildeOg når du trør i land, sprutar tepperota mot deg og lyser opp dagen din anten sola skin eller ei.

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s