smak av sommar

Ei vekes tur på hovudet inn i varmen, då handlar det gjerne om å:ny mariSOLA SEGsymjaBADA – her «father-and-daughter-swimming»olive treeETA gresk mat på idylliske restaurantar, her «The olive treee» i Platanias.CIMG4435Ta med heim gode idear til å få plantane unna brunsniglane.CIMG4443NYTA vakre solnedgangar over Middelhavet.CIMG4446Leggja seg i ei fin seng som «stuepiken» har dekorert.CIMG4433UNDRA seg over kor store våre potteplanter her heima eigentleg kan vera når dei har rette klimaet.IMG_1353Og så komma heim til den norske sommaren, rett nok kjøligare, men like vakker.

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s