på veg til Englafjell

Kvar morgon når eg stig ut på trammen, ser eg rett mot Englafjell. Ho varslar om vinteren er i anmarsj, eller om våren let venta på seg når ho kler seg i kvitt. Men i går var det ikkje antydning til kvitt, berre varm sol. Me la turen til toppen om Bremstølen, Sundsstølen og Svartavatnet. P1000082Når du kjem til kanten av Sundsstølen, får du vakkert utsyn over øyparadiset i Sunnhordland.P1000084Idyllisk rasteplass ved vatnet på Sundsstølen.P1000091Godt merkte løyper heile vegen.P1000093Nybygd kvilebu ved Svartavatnet.P1000104LomatjødnoP1000105Ulvanåso sett frå motsett kant enn der eg kjem opp til vanleg.P1000107Turfølgjet mitt fekk gå åleine til topps, litt for skummelt for meg denne første gongen, men neste gong…….P1000111I klår haustluft kunne eg nyta vidt utsyn medan eg venta. Her ligg Tysnes med Hovlandsnuten og Tysnessåto. Lengst bak kan me skimta Sotralandet.P1000115Kvelden seig på før me nådde heim.

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s