mor på nye spor

Treng ikkje gå langt frå heimen før eg er på stader der eg aldri har vore før. I dag følgde eg skogsvegen frå Våge mot Beltesnes. Her må ein trø varsamt for tida.P1000146P1000121
På høgd med tante Torunn sitt hus (for dei lokalkjende), tok eg ned til venstre, og kom ned mot Tømmervikjo som gøymde eit gammalt naust med tilhøyrande robåt.P1000139P1000138Vidare over ein haug, kom eg til Vetlehamn, idyllisk badevik. P1000131Kvinnherdsfjorden viste seg frå si glatte side i dag, med utsyn langt nordover mot Ølve-og Fusalandet.P1000130

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s