S i saging

Mannen i huset står til S i sag, han sagar beint. Og det kan trengast, her er oppussing på gang. Medan sola stråla over Sunde-landet og baud opp til langtur, gjekk turane våre i dag mellom badet og garasjen der saging gjekk føre seg. Å pussa opp er ikkje vår kjekkaste syssel, men av og til må me gjera det som gjerast må. Kva eg gjer i eit slikt prosjekt? Kjapp handlangar, dessutan nr 2 med fugepistol, etter svoger Arve.CIMG4643Lysbilde1

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s