advent

I bibelsogetimane på barneskulen lærde eg at advent tyder å venta på noko som skal komma. Det var i den tida då adventsstakane var laga av ei halv-skie bjørkeved, den finaste i vedalaet. Som religionen har si ventetid, har naturen si.Tuntreet vårt pyntar seg med (nesten)adventsfarga bær, og ventar på at fuglane skal komma og fylla magen sin.P1000233Lerkekonglene ventar på å få komma inn i ein moderne heim som julapynt.P1000238Lite lauv ventar på eit vindkast som skal ta det ut på livsens siste ferd, men er kanskje for ung og grøn enno?P1000244Oldero har alt raklene klare og ventar på at våren skal komma.P1000249Vedaskier av bjørk er ikkje in som adventsstake lenger, det har eg skjønt, så med nymotens adventsinstallasjon ønskjer eg deg ei fin adventstid, medan me ventar på det som skal komma.P1000254

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s