(nest)siste reis

I dag har det vore ryddedag i heimen. Ikkje fordi det snart er jul, men det passa seg slik etter at badet vart renovert, og mykje avfall måtte avhendast. Brukeleg og ubrukeleg hamna i tilhengaren, saman med draumar som ikkje vart noko meir av. T.d gjekk restane av draumen om hønsahald rett i tilhengaren i dag. Første del har gått før, draumen fekk ein brå slutt då fuglainfluensaen herja, og det kom påbod om at hønene måtte haldast innandørs. Det gjorde ikkje saka betre då eg oppdaga 1000 rottespor i nysnøen om morgonane. På hovudet i tilhengaren gjekk grillen også, me vart aldri nokon grill-folk her i huset (orsak, Unni!)IMG_1486Sykkelen blir levert til gjenbruk på «godt og brukande», om enn vemodig, motvillig. Han har frakta jentene våre til og frå, mange turar til stallen i Våge eller på Bjelland. Enno kan han gjera nytta for seg hjå ein eller annan halvstyving med fart i.IMG_1482Ønskjer deg ei triveleg førjulstid, anten du no ryddar eller ikkje!

2 thoughts on “(nest)siste reis

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s