englakrangel

Kan bli litt hissige nokon kvar i ei hektisk julastri, men desse to hadde nok kome altfor nære kvarandre over altfor lang tid, stappa ned i same eske sist jul. Hår og venger surra seg fast i kvarandre i basketaket, men det enda godt.P1000275Då gjekk det betre med desse to gjennom siste års samliv, like blide i år som i fjor.P1000277Og då er eg komen så langt at finaste julapynten, den som kjem frå barnehand, kan hengjast på treet, og så kan jula koma! God jul til alle blogglesarar!P1000276

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s