i eventyre

«Mon tru om reveenka er heima?» tenkte han kanskje, reven som ville kryssa søndagsturen min i ettermiddag, men som bråsnudde då det lukta «kristenmannsblod». Så rask var han, at eg ikkje fekk tid til å festa han på minnebrikken.
Fleire eventyrlege opplevingar venta vidare langs vegen, eg gjekk meg rett på Soria Moria slott. Om det er prinsesser og troll bak desse glasveggane, veit berre Ragnvald i Våge. Men eitt veit eg heilt sikkert: Her blir det snart agurkar!P1000365P1000359

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s