OL eller ikkje OL?

P1000391Så langt kom eg på ol-huene som eg har hekla på under dei 2 siste dagane med spennande sendingar frå Sotsji. Eg kosar meg med ski-skyting, alpint og langrenn, dessutan ein liten dæsj kunstløp. Det siste kjem vel av at eg elska sjå på kunstløp då eg var lita, drøymde om å bli kunstløperske når eg blei stor. Men det var ikkje så mykje is å skeisa på når du budde på Raudstein, 2 små paddedammar, så draumen kvarv. Så kjem det store spørsmålet: Er OL verd alle pengane som skal til, miljøet som vert endra, svære byggverk som kanskje ikkje får den etterbruken som var tenkt osv? Eg skjønar at dette er stort for utøverane og jau, eg kosar meg med OL, men vil ikkje at me arrangerer Oslo-OL. Er det då greitt at ein annan nasjon tek dette på seg? Det er her eg møter meg sjølv i døra….

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s