nyfrelst

Eg er nyfrelst kajakkpadlar. Å padla kajakk har eg aldri prøvd før,  livredd som eg har vore for å velta denne rullande farkosten og bli hengjande fast under kajakken. Men i dag, med glatt Opsangersvatn, var tida inne. Og det fanst ikkje skummelt, berre gøy. Kanskje eg fekk att for ein barndom i strandkanten, for å ha rodd garn på ein meir enn frisk Husnesfjord, henta laks or laksenota, med båtripa nesten under vatn? Rett skal vera rett, kajakken var stødig og brei.

 

 

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s