adventskalender

Mang ein gong har eg stressa med å laga adventskalender til døtrene mine. No er jentene vaksne, i kvar sin by, og mor lagar stadig adventskalender til dei. Men no i rein glede og utan stress. Dagleg publiserer eg på «fellesplattforma» vår eit bilde dei har teikna ein gong då dei var små. Til kvar dotter har eg samla ei eske full av skattar. Gjennom adventskalenderen får vi mange gode stunder «saman», gratis og miljøvennleg er det også 💕

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s